TRÉNINKY - NÁBOR

 

Nábor probíhá celoročně na každém tréninku!

+420 606787493

combatfilipino@gmail.com

ZŠ Bílá, Bílá 1, Praha 6

ÚT 20h30 - 22h00
-
ČT 20h00 - 21h30

1x trénink/150Kč
5x měsíců/4000Kč

Stáhněte FCC Program- PDF

Kdo: muži a ženy od 15 let, 40+ vítáni
Sebou: pohodlné oblečení a obuv do tělocvičny
Rezervace: není potřeba, můžete kdykoli přijít, zaplatit na místě a cvičit
Informace: nemusíte cvičit, můžete se přijít podívat a informovat, parkování v ulici

Červenec - srpen
Tělocvična zavřená, cvičíme zdarma venku, ale dle domluvy.

Co vám Filipino Combat přinese?
Jsme největší spolek tradičních filipínských stylů v ČR s největším počtem instruktorů.

V klubech panuje rodinná atmosféra, radost ze cvičení a zdraví je naší prioritou.

Pořádáme každoročně velmi úspěšné soustředění, kde si odpočine opravdu každý!

Poznáte systém, který vás připraví nejen v oblasti filipínských bojových umění, ale také vám otevře možnosti v dalších systémech boje, sebeobrany a funkčního pohybu.

Budete přesně vědět co cvičíte, proč to cvičíte a kam směřujete. 

Program obsahuje 5 úrovní, je v psané formě i k dispozici na videu.

Filipino Combat je umění flow, přirozeného pohybu a radosti ze života, přesto jej lze v případě potřeby ve velmi krátkém čase přebudovat pro potřeby reálné sebeobrany nebo válečného boje.

Začátečník

60pr našich studentů nikdy předtím nedělali žádná bojová umění a měli minimální zkušenosti se sportem. Při testování systému jsme se zaměřili právě na tuto skupinu, abychom krok za krokem dosáhli co nejlepších výsledků u lidí, kteří mají minimální schopnost koordinace. Po zkušenostech můžeme úspěšně prohlásit, že FCC se může naučit každý, a začátečníci často dosahují lepší techniky než studenti jiných stylů, kteří musí odbourávat špatné návyky. Zvláště ženy, které jsou sice slabší a preciznější, mají postupný progres, a časem se řadí mezi naše nejlepší. Výuka probíhá krok za krokem s důvěrou a beze strachu díky zábavným drilům, které postupně přejdou ve volné cvičení.

Pokročilý student jiného b.u.

Často se setkáváme se zájemci z jiných stylů, kteří chtěli poznat něco jiného nebo přišli již s jasnými prioritami co chtějí cvičit dál. Také nejsou výjimkou bojoví sportovci, kteří si z úpolových sportů přinesli nějaká omezení či zranění a nemohou se dále věnovat aktivnímu zápasení. Pokud jsou schopni na nějaký čas vystoupit ze svých představ a myšlenkových programů, vždy jim ukáže FCC nový pohled na cvičení a posune je dále, než si dovedli představit. Nejvíce populární je určitě schopnost FCC propojit neozbrojený boj /box, kickbox, mma atd./ s bojem se zbraněmi /tyč, nůž, improvizované zbraně/.

Fyzická příprava

Systém TFC nezahrnuje běžné posilování, ale soustředí se na získávání kondice a funkčního pohybu během tréninku technik, sparingu a drilů. Zábava a radost při přirozeném pohybu je důležitější než mechanické posilování. Zátěž probíhá postupně, aby každý mohl skvěle fungovat v běžném životě. Každý si může vybrat doplňkový sport podle svých preferencí, možností a věku /Jóga, běh, kruháč, Crossfit, posilovna atd./.

Důležité je být zdravý a funkční do pokročilého věku!

PROGRAM FCC LEVEL 1-5